مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1400/01/31 - 14:19
  • تعداد بازدید: 556
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل کانون گیلان:

تولید محتوای فرهنگی نیازمند پشتیبانی‌ها/ با مانع‌زدایی‌ها، «ما می‌توانیم»

مدیرکل کانون استان گیلان گفت: تحقق شعار «مامی‌توانیم»در گرو مانع‌زدایی و تولید محتوای فرهنگی مناسب، پشتیبانی و حمایت از نقش‌آفرینان حوزه فرهنگ است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، این بخشی از سخنان اسفندیارضیائی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در نخستین نشست مجازی با مربیان مسئول این مجموعه در سال ۱۴۰۰ است.

تحقق منویات رهبری در  شعار سال، یک اولویت است

اسفندیارضیائی طی این نشست که به تبیین و تشریح سیاست‌های کلان کانون طی سال جاری و تشریح روند برگزاری بیست‌سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری اختصاص‌داشت، محور سخنان خود را نام‌گذاری شعال سال از سوی مقام‌معظم رهبری(مدظله‌العالی) قرارداد و این مهم را چراغ راه متولیان حوزه فرهنگ و نظام آموزشی کشور دانست.

کانون، پیشقراول عرصه‌ی فرهنگ

ضیائی برهمین اساس، ضرورت پشتیبانی از تولید محتوای مناسب برای مخاطبان را خاطرنشان‌کرد و با مهم برشمردن مانع‌زدایی فرهنگی گفت: فرآیند فعالیت‌های کانون به عنوان پیش‌قراول حوزه فرهنگ و ورود گسترده به دنیای مجازی، گویای تحولات مثبت، سازنده‌ و مانع‌زدایی در عرصه‌ی فرهنگ است.

تشکیل کارگروه «مانع‌زدایی فرهنگی» در کانون گیلان

وی برهمین اساس، تشکیل کارگروه «مانع‌زدایی فرهنگی» را از برنامه‌های سال جاری کانون گیلان برشمرد و تصویب شیوه‌نامه‌های راه‌گشا و متناظر با بخش‌نامه‌های کشوری و استانی را از اهم اهداف عنوان‌کرد.

تفکر مشارکتی و مشورتی تقویت‌شود

این مدیر فرهنگی در همین زمینه توضیح‌داد، پرهیز از یکجانبه‌گرایی و نظرداشت نقطه‌نظرات سازنده، مهم‌ترین گام در مسیر مانع‌زدایی است و پیگیری سیاست‌ها، خط‌مشی‌های کلان و تقویت کارگروهی و حذف موانع اداری، از برنامه‌هایی است که در دستورکار قرارخواهدگرفت.

ضرورت پیوستگی حلقه‌های نیروی انسانی

او دست‌یابی به این مهم را نیازمند شایسته‌سالاری و پرهیز از عملکرد جزیره‌ای ارزیابی‌کرد و با ضروری خواندن مدیریت سرمایه های انسانی و ایجاد ارتباط موثر و منسجم همکاران ستادی و مراکز فرهنگی هنری گفت: این مهم، نقش ارزنده‌ای در جمع‌گرایی و انسجام زنجیره‌های انسانی دارد.

افزایش تعاملات برون سازمانی در دستور کار

دیگر بخش سخنان این مدیرفرهنگی به ضرورت ایجاد پل‌های ارتباطی با دستگاه‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز کشوری، استانی و شهرستانی اختصاص‌داشت و ضیائی با بیان‌این‌که تعامل با مجموعه‌های فعال در حوزه فرهنگ و بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل، نقش غیرقابل انکاری در مانع‌زدایی دارد،گفت: توسعه زیرساخت‌ها، به ویژه در دوران همه گیری ویروس کرونا گویای این نیاز همیشگی و تاکیدی بر  لزوم حرکت مستمر در این مسیر محسوب‌می‌شود.

با مانع‌زدایی «ما می‌توانیم»

مدیرکل کانون گیلان ادامه‌داد: پرهیز از تقابل و حرکت در جهت تعامل و نظم‌بخشی به امور، یک اصل اجتناب‌ناپذیر است و آغاز مانع‌زدایی از خویشتن و مبنا قراردادن دقت و درستی، چشم انداز روشن نظم‌بخشی به امور و محقق‌کننده شعار «ما می‌توانیم» به‌شمارمی‌رود.

عدالت‌محوری یک رسالت است

این مسئول در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت عدالت‌محوری اشاره و با رسالت ‌برشمردن دست‌یابی به عدالت فرهنگی گفت،  افزون‌بر این، بهره‌مندی سرمایه‌های انسانی کانون از فرصت‌های مناسب اداری و توزیع مناسب درآمدها، دارای اهمیت است و خوشبختانه شاهد تصمیم‌های سازنده  و پیگیری مسئولان کانون استان گیلان در این زمینه‌ هستیم .

پایان‌بخش سخنان این مدیر فرهنگی به حضور خدیجه‌ تقی‌پور در کسوت سرپرست معاونت فرهنگی کانون اختصاص‌داشت و وی با اشاره به تجارب وی ابراز امیدواری کرد تا روند روبه رشد این مجموعه در نظم‌بخشی به امور، برنامه‌ریزی هدف‌مند فرهنگی و بهره‌گیری مناسب از توان‌مندی سرمایه‌های انسانی استمراریابد.

برپایه این گزارش، خدیجه‌تقی‌پور، سرپرست معاونت فرهنگی کانون استان گیلان نیز از سیاست‌های این معاونت در سال ۱۴۰۰ صحبت‌کرد و دست‌یابی به وضع مطلوب و عدم توقف را یک اولویت دانست.

تشریح برنامه‌های بیست‌وسومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی کانون، معرفی الهام‌کمال‌پور به‌عنوان نماینده استانی این جشنواره و پاسخ‌گویی به پرسش‌های همکاران، پایان بخش نخستین نشست مجازی مربیان مسئول مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال ۱۴۰۰ به‌شمارمی‌رفت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت